Bakan Yanık: Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik

Bakan Yanık: Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik

İstanbul'daki terörist saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oluyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında bakanlık çalışanı bir personel ve kızının hayatını kaybettiğini duyurdu. Bakan Yanık, "Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik" dedi.

İstanbul'un en kalabalık mekanlarından İstiklal Caddesi'nde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 6 kişi hayatını kaybetmiş 81 kişi de yaralanmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında bakanlık çalışanı bir personel ve kızının hayatını kaybettiğini açıkladı.

fff.jpg

YÜREĞİMİZ HAİN SALDIRIDAN GELEN ACI HABERLE YANDI

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Bakan Yanık şu ifadelere yer verdi:

Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek. Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN