İstiklal'de meydana gelen patlamanın ardından stat boşaltıldı

İstiklal'de meydana gelen patlamanın ardından stat boşaltıldı

İstanbul'un en kalabalık caddelerinden İstiklal'de meydana gelen patlamanın ardından Beşiktaş-Antalyaspor maçı ileri bir tarihe ertelendi. Taraftarlar, polis eşliğinde güvenli bir şekilde stat dışına çıkarıldı.

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beşiktaş-Antalyaspor maçını ileri bir tarihe erteledi. Ardından tribünlere gelen siyah-beyazlı taraftarlar, polis eşliğinde güvenli bir şekilde stat dışına çıkarıldı.

STAT BOŞALTILDI

TFF Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında bugün saat 20.00’de oynanması planlanan Beşiktaş -Antalyaspor müsabakasının güvenlik sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte, stat amirlerinden güvenliklere talimat verildi ve stat boşaltıldı. Görevli polis memurları ve güvenlik görevlileri stadyumda bulunan taraftarları hızlı ve güvenli bir şekilde stat dışına çıkardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN