Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 6 kişiyi kaybetmiş durumdayız, 2'si ağır olmak üzere 81 yaralımız var

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay:  6 kişiyi kaybetmiş durumdayız, 2'si ağır olmak üzere 81 yaralımız var

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, İstiklal'deki patlamaya ilişkin son bilgileri paylaştı. Oktay, "Kadın olduğunu değerlendirdiğimiz bir saldırganın bombayı patlatması sonucu oluşan bir terör eylemi olduğunu değerlendiriyoruz. An itibarıyla yine 4'ü olay yerinde olmak üzere 6 kişiyi kaybetmiş durumdayız. 2'si ağır olmak üzere 81 yaralımız var" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Taksim'de meydana gelen patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Oktay, "Milletimizin başı sağolsun. Şu an itibarıyla kadın olduğunu değerlendirdiğimiz bir saldırganın bombayı patlması sonucu bir terör eylemi olduğu görülüyor. 4'ü olay yerinde olmak üzere 6 kişiyi kaybetmiş bulunuyoruz. 2'si ağır olmak üzere 81 yaralımız var" diye konuştu.

ARKASINDA KİM VARSA HESABI SORULACAKTIR

"Biz kararlıyız, bu olayların arkasında her kim varsa sonuna kadar, sınırların içinde değil dünyanın öbür ucuna da gitse bunlara ulaşılacaktır" diyen Oktay, "Bu olayı çok yakında çözeceğiz. Bu tetikçilerin arkasında kim varsa hesabı sorulacaktır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN