Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: 8 savcı ve 2 başsavcıvekili görevlendirildi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: 8 savcı ve 2 başsavcıvekili görevlendirildi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili 8 savcı ve 2 başsavcıvekili görevlendirildiğini bildirdi. Bozdağ, "Hadise bütün yönleriyle etkin bir şekilde soruşturulmaktadır" dedi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 16.20'de meydana gelen patlamada 6 kişi öldü 53 kişi de yaralandı.
Bombanın neden olduğu belirtilen patlamada 6 kişi öldü, 53 kişi ise yaralandı. Patlamayla birlikte İstiklal Caddesi'nde panik yaşandı.

Caddedekiler panikle kaçıştı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Polis İstiklal Caddesi'ni giriş ve çıkışa kapattı. Patlayıcıyı bıraktığı belirtilen kadın her yerde aranıyor.

basliksiz-1.jpg

8 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili 8 savcı ve 2 başsavcıvekili görevlendirildiğini açıkladı. Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diledi.

"HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMAMALIDIR"

Bakan Bozdağ, açıklamasında şunları kaydetti:

"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı patlamayla ilgili adli tahkikat başlatmıştır. Soruşturmanın etkin yürütülmesi için sekiz cumhuriyet savcısı ve iki cumhuriyet başsavcıvekili görevlendirilmiştir. Hadise bütün yönleriyle etkin bir şekilde soruşturulmaktadır. Güvenlik güçlerimizin kısa sürede fail ya da failleri tespit edip yakalayacağından, soruşturma sonucunda da hadisenin bütün boyutları ile aydınlatılacağından hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN