Başvuru formunu alan o illere koşacak! Tam 32 ilde personel alımı başladı… Yüksek maaş, garanti iş…

Başvuru formunu alan o illere koşacak! Tam 32 ilde personel alımı başladı… Yüksek maaş, garanti iş…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), yaptığı bir açıklama ile tam 32 ilde personel alımı yapacağını duyurdu! Alımlarda 18-50 yaş aralığının kabul edileceği belirtildi. İş arayanlar başvuru formları ile akın akın gidecek… İşte konuya ilişkin detaylar…

TÜİK, son yaptığı açıklama ile 32 ilde personel alımı yapılacağını duyurdu. 18 ila 50 yaş aralığında onlarca kişiye iş imkanı sağlanacağı belirtilirken farklı pozisyonların mevcut olduğu belirtildi.

ÖZEL SEKTÖRDEN KAMUYA KADAR POZİSYON VAR

İş arayanlar, İŞKUR internet sitesi üzerinden online olarak başvuru yapabilecek. İstenilen belgeler ise İŞKUR’un internet sitesinde yayınlanacak. Farklı iş alanlarında alım yapılacağı ve yüzlerce insana iş imkanı sağlanacağı belirtildi. Öte yandan işe alımlar, genel başvuruları, özel sektörü ve kamu hizmeti pozisyonlarını içeriyor.

is.jpg

İŞKUR üzerinden hangi pozisyonlarda çalışmak istediğinize göre araştırma yapabiliyorsunuz. Ayrıca başvuru yapmak istediğiniz alan için hangi başvuru belgelerini hazırlamanız gerektiği ise tek tek resmi internet sitesinde paylaşılıyor. Her sektörden iş ilanına ulaşabileceğiniz İŞKUR, kolay iş bulmanız için size yardımcı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN