Bebeğini öldürüp araziye gömen anneye 8 yıl 4 ay hapis

Bebeğini öldürüp araziye gömen anneye 8 yıl 4 ay hapis

Kayseri'de dünyaya getirdiği bebeğinin ölümüne neden olup evlerinin önündeki araziye gömdüğü ileri sürülen anne Nihal B., yargılandığı davada 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Nihal B., nişanlısı T.B.’den hamile kaldı.1 Şubat'ta tuvalette doğum yapan Nihal B., bebeği evlerinin önünde bulunan boş araziye götürerek göndü. Köpeğini gezdiren bir vatandaş bebeğin cesedini fark edip polise haber verdi.

Polis ekipleri yaptığı incelemede bebeğin annesinin Nihal B. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan anne, tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Nihal B. 'ye "ihmalli davranışla kasten öldürme" suçundan dava açıldı. Davaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da müdahil oldu.

Kayseri'de bugün görülen karar duruşmasında tutuksuz sanık Nihal B. "ihmalli davranışla kasten öldürme" suçundan önce 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. "İyi hal" indirimi alan Nihal B.'nin cezası 8 yıl 4 aya indirildi.

"HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUM" DEMİŞTİ

Sanık Nihal B., ilk duruşmada verdiği ifadesinde, “T.B. ile 7 yıl önce tanıştım. Sonra 1 yıl önce de nişanlandık. Ardından da cinsel birlikteliğimiz oldu. Bebeğimin olduğunu 20 Ocak’ta öğrendim, bilmiyordum. Tuvalete otururken, bebeğin düştüğünü fark ettim. Babamın bıyık makası ile kordonunu kestim. Ertesi gün akşam hava kararmaya başlayınca da evin önündeki araziye gömdüm.” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN