Boğaziçili Akademisyenler 213'üncü kez sırtlarını döndü

Boğaziçili Akademisyenler 213'üncü kez sırtlarını döndü

Boğaziçili akademisyenler, Erdoğan tarafından Bulu'nun rektör olarak atanması sonrası başlattıkları eylemine 213'üncü günde de devam etti. Akademisyenler, "Can Candan’ın görevden almasının yirminci günü" dedi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde 2 Ocak 2021'de Prof. Dr. Melih Bulu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rektör olarak atanmasıyla başlayan protestolar, Bulu'nun görevden alınmasının ardından da devam ediyor. Akademisyenlerin direnişi 31'inci haftasına girdi. Boğaziçililer 213'üncü kez bir araya gelerek rektörlük binasına sırtlarını döndüler.

"CAN CANDAN'IN GÖREVDEN ALINMASININ YİRMİNCİ GÜNÜ"

Boğaziçi Direnişi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün 4 Ağustos 2021, Çarşamba, Boğaziçi Üniversitesi’nde direnişin 31. Haftası. Bugün direnişin 213. günü. Melih Bulu’nun görevden alınması ve rektör yardımcısı Naci İnci'nin vekaleten rektör olarak atanmasının yirmi birinci, İnci’nin Batı Dilleri ve Edebiyatları bölümü Öğretim Görevlisi Can Candan’ı görevden almasının yirminci günü."

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN