Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP üyeliği TDP üyeliğine çevrildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP üyeliği TDP üyeliğine çevrildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP üyeliğinin TDP üyeliğe çevrildiği söyledi. Duruma tepki gösteren Özcan, "Kim ne oyun oynadıysa hesabını yargı önünde verecek" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün e-Devlet hesabında yaptığı siyasi parti sorgulaması sonucunda şok oldu. CHP üyeliğinin Türkiye Değişim Partisi (TDP) üyeliğine döndüğünü gören Özcan, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

"HESABINI YARGI ÖNÜNDE VERECEK"

Kilis'ten TDP'ye üye yapıldığını dile getiren Özcan, "Suriyelilere vatandaşlık dağıtıp, kafalarına göre parti üyelikleri yaparken araya bizi de kaynatmışlar. Bugün E- Devlet sorgulamamda öğrendim; CHP üyeliğim TDP üyeliğe çevrilmiş. Üstelik 10 yıldır gitmediğim Kilis’ten. Kim ne oyun oynadıysa hesabını yargı önünde verecek" ifadelerini kullandı.

Özcan daha sonra bir paylaşım daha yaparak vatandaşlara uyarıda bulundu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Twitter paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Arkadaşlar, dostlar, kardeşlerim…Lütfen E-Devlet uygulamanıza girin ve parti üyeliklerinizi kontrol edin…kimin eli kimin cebinde belli değil…tuhaf bi ülke olduk. Sülerman Soylu bunu açıklamalıdır. Nasıl ve nerde üye olmuşum ben o patiye.. neler dönüyor! Açıklayın bana

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN