Bu habere hem öğrenciler hem de veliler sevinecek! Her ay 7 bin 500 lira nakit para... İşte başvuru için şartlar

Bu habere hem öğrenciler hem de veliler sevinecek! Her ay 7 bin 500 lira nakit para... İşte başvuru için şartlar

Bu haber yüzbinlerce öğrenciyi ve veliyi yakında ilgilendiriyor. Hem öğrenciler hem de veliler bu habere çok sevinecek! Her ay 7 bin 500 lira nakit para... O belediye resmen duyurdu. İşte başvuru için şartlar…

Ülkemizde okuyan milyonlarca üniversite öğrencisi var. Lakin her geçen gün artan hayat pahalılığı üniversite öğrencilerini de olumsuz etkiliyor. Maddi anlamda oldukça zorlanan öğrenciler burs ya da kredi imkanlarına başvuruyor. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise eğitim desteğini yükseltti. İşte konuya ilişkin detaylar…

7 BİN 500 TL’YE YÜKSELTİLDİ

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla üniversite öğrencilerine verilen eğitim desteğinin 7 bin 500 liraya çıkartıldığını açıkladı. İmamoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

yeni-proje-004.jpg

“Gençlerin isteğini yerine getiriyor, 75 bin üniversite öğrencisine sağladığımız eğitim desteğini 6 bin TL’den 7.500 TL’ye yükseltiyoruz.

İstanbul Senin uygulaması ile kolaylıkla başvurabilirsiniz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN