Bu kez Simpsonlar değil Kurtlar Vadisi bildi! O vahşeti yıllar önce anlatmışlar, o detaylar şok etti

Bu kez Simpsonlar değil Kurtlar Vadisi bildi! O vahşeti yıllar önce anlatmışlar, o detaylar şok etti

Bir dönemin izlenme rekorları kıran ve hâlâ zihinlerdeki yerini kaybetmeyen kurtlar vadisi yeni bir konuyla gündeme geldi. Bu defa Simpsonlar değil kurtlar vadisi bazı tahminlerde bulundu. Son günlerin en şaşırtıcı vahşetini yıllar önce dizide anlatmışlar. İşte konuya ilişkin detaylar…

Kurtlar Vadisi, 2000’li yılların başında türk dizi tarihine bomba gibi düşen ve üzerinden yıllar geçse de hala hafızalarda yer alan bir dizi olarak tarihe geçti. O dönem anlattığı bazı konularla yıllar sonra tekrar dikkatleri üzerine çekerken bu kez ise son zamanlarda tüm dünyanın konuştuğu pedofili ve istismar skandallarıyla gündeme geldi. Dizinin yayınlanan bazı sahnelerinde Epstein’in hoş adası olayına ilişkin bazı detayların olduğu ortaya çıktı.

yeni-proje-1.jpg

KAN DONDURAN OLAYLARIN YANKISI SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’in 14 ila 18 yaş aralığındaki çocuklara yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturma davası gündeme gelmişti. Söz konusu bu olay tüm dünyada yankı uyandırırken ortaya çıkan bazı detaylar kan donduran nitelikte.

Tüm dünyada ciddi bir öneme sahip olan bu olayda sinema dünyasından sanat dünyasına, siyasetçilerden spor camiasına kadar yüzlerce ismin adı geçtiği gelişmesiyle çok daha büyük bir önem kazandı. Söz konusu olaya ilişkin son günlerde sosyal medyada yayınlanan görüntüler akıllara durgunluk verirken davanın detayları ve olaya dahil olan isimler her geçen gün daha da belirginleşiyor.

yeni-proje-3-003.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Epstein’in fuhuş adasında dünyaca ünlü birçok isim geçerken bu isimler arasında Bill Clinton, Donald Trump, George Bush, Hawking, Michael Jackson, Madonna, George Clooney, Barack Obama, Hillary Clinton, Lady Gaga, Brad Pitt, Adam Sandler, Celine Dion, Kate Moss, Johnny Deep, Tom Cruise, Marina Abramovich, Jim Carrey, Tom Hanks yer alıyor.

Kan donduran olayın detayları içerisinde MOSSAD’ın zenginlerin ömrünü uzatma vadiyle çocukları kaçırarak bu adada ismi geçen ünlülere sattığı bilgileri yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra söz konusu isimlerin pedofili ve çocuk istismarının dışında “adrenokrom” olarak adlandırılan çocuk kanının kullanıldığı ve bunun için adaya 0 ila 9 yaş arasındaki çocukların zorla getirildiği iddiaları bulunuyor.

yeni-proje-2.jpg

YILLAR ÖNCE KURTLAR VADİSİ’NDE GEÇMİŞ

Yeniçağ’da yer alan habere göre, söz konusu bu olayın yıllar önce Türkiye’nin en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi’nin bir sahnesinde yer alması görenleri şaşkına çevirdi. Konuyla ilişkilendirilen sahnede Yüce Majesteleri isimli karakteri iyileştirmek adına çocuk kanı kullanıldığı görülüyor.

Sahnedeki doktor, Yüce Majesteleri için çocuk kanı ararken, “Majesteleri daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için kanının tazeleyip gençleşecek” söylemleri yer alıyor. Öte yandan sahnedeki küçük çocuk Arthur ise “çocuklar ölecek öyle mi?” diye yanıt veriyor. Bu konuşmanın sonunda doktor ise “onlar kanlarını vererek ölümsüz olacaklar” diyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN