Bunlar üfürükçü hocaları bile solda sıfır bırakır! Köleleştirme papaz büyüsü

Bunlar üfürükçü hocaları bile solda sıfır bırakır! Köleleştirme papaz büyüsü

Son dönemde çoğu kişi sosyal medyada dönen dolandırıcılık olayları ile ağızları yanmış durumda. Eskiden cinci hocalarla yapılan dolandırıcılık artık sosyal medyaya geçmiş durumda. Üfürükçü hocalardan sonra şimdide rahip ve kiliseye bağlı dolandırıcılık haberleri çıkmaya başladı. Köleleştirme papaz büyüsü ile milyonlarca liralarını kaptırdılar. Sakın bunlara inanmayın! İşte yeniden türeyen o ilginç dolandırıcılık yöntemleri...

Eskiden çoğu kişi üfürükçü hocalarının yalanlarıyla binlerce lirasını kaptırıyor ve tacize uğruyordu. Şimdi ise üfürükçü hocalar yerine kiliseye bağlı papazlar türemeye başladı. Yüzlerce kişi bu yalanla dolandırılıyor. Bunlar üfürükçü hocaları bile geçti. Sözlerine inanan parasından oluyor. İşte köleleştirme papaz büyüsünün perde arkası...

Üfürükçü hocalar sert duvara çarptı. Bazı kişiler Köleleştirme Papaz Büyüsü ile yüzlerce kişiyi dolandırmaya başladı. Sosyal medyada yalanlar ortaya çıkan tarikatın oyunlarını duyunca ağzınıza açık kalacak.

ÜFÜRÜKÇÜ HOCALARA AVUCUNU YALATTIRIR! YÜZ BİNLERCE LİRALIK VURGUN YAPIP KAÇTI

Sosyal medyada Kültür Bakanlığı Danışmanı ve Kurtuluş Kilisesi Papazı olarak tanıtan ve isminin Abraham Sofia olduğunu söyleyen bir kişi, yüz binlerce liralık vurgun yapıp ortadan kayboldu. Kilisede bir çalışan olduğunu söyleyen şahıs, isminin gizli kalmasını isteyen mağdurlar şahsın havale ve eft işlemlerini Vedat Yıldız ismine yaptığını ifade etti. Şahsın kendisine randevu için ulaşan kişilere "Çok yoğunum 1 aydan öncesine işlem alamam" dediği ve bu şekilde güven sağladığı ifade edildi.

hgghgh-2023-10-28t144124-000.jpg

KİLİSE ÇALIŞANIYIM DİYEREK HERKESİ KANDIRDI

Toplumumuz eskiden beri batıl inançlara ilgisiyle dikkat çekmekte. Çoğu kişi bu merakı kullanarak binlerce insanı kandırmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada kendini Ankara Kurtuluş Kilisesi rahibi olarak tanıtan ve isminin Abraham Sofia olduğunu söyleyen bir şahıs, insanları aşk, başarı, kariyer, sağlık ve maddiyatla ilgili büyüler yaptığını söyleyerek dolandırdı. Sosyal medya hesabında mezarlıklardan görüntüler paylaşan şahıs, Suryani olduğunu ve işlemlerin yasal ve faturalı olduğunu ifade etti. Şahıs, memnun kalınmaması durumunda para iadesi yapılacağını da sosyal medya hesabından paylaştı.

hghggh-2023-10-28t144106-904.jpg

Ankara Kurtuluş Kilisesi Papazı ve Kültür Bakanlığı danışmanı olduğunu iddia eden şahıs, büyü vaadiyle insanlardan on binlerce lira alıyor. Kurtuluş Kilisesi ise vatandaşları böyle dolandırıcılara karşı uyarırken, Kültür Bakanlığı'nın da konuyla ilgili harekete geçeceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN