Bunun adı vicdansızlık... Evden çıkması için elektrik saatini söktü, küfürler etti

İstanbul'da kirada oturan Gönül Çeper, evden çıkmasını isteyen ev sahibinin kendisine her gün küfürler ettiğini ve elektrik saatini söktüğünü iddia etti. 1000 TL olan kirasının 3 bin 500 TL'ye yükseltildiğini belirten kiracı Çeper, iki engelli çocuğuyla temel ihtiyaçlarını dahi gidermekte zorlandığını söyledi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde oturan Gönül Çeper, ev sahibinin 29 Eylül 2022 tarihinde dairenin elektrik sayacını söktüğünü ileri sürdü.

Gönül Çeper, geçen yıl 1000 TL olan kirasına ev sahibinin isteği üzerine 2 bin 500 lira zam yaptığını ancak yüzde 150 zam yapmasına rağmen kabul görmediğini ifade etti.

Elektrik sayacı söküldüğü için 12 gündür elektriksiz kaldıklarını söyleyen Gönül Çeper, 2 engelli çocuğuyla yalnız yaşadığını, temel ihtiyaçlarını dahi gideremediklerini belirtti.

ev-sahibi-kiracisinin-elektrik-sayacini-soktu-1.jpg
Gönül Çeper

"EVLER 5-6 BİN TL, TAŞINACAK GÜCÜM YOK"

Ev bulmanın çok zor olduğunu dile getiren Gönül Çeper, "Bu daireye geçen yıl taşındım. Bahçe katı ve 1+1 daireyi 1000 TL'ye kiraladım. Bu yıl 3 bin 500 TL istediler, ben de 2 bin 500 TL yaptım. Kabul etmediler, çıkmamızı istediler, tehdit ettiler.

Eşim yok, çalışan kimsem yok. Arada bir ev temizliğine gidiyorum ama, yetmiyor. 2 oğlum var rahatsız. Kiralık ev tutacak gücüm yok. Evler 5-6 bin TL. Taşınacak gücüm yok, durumum iyi değil.

ev-sahibi-kiracisinin-elektrik-sayacini-soktu-2.jpg
Sıddık Yılmaz

"BABA-OĞUL HER GÜN GELİP KÜFÜR EDİYORLAR"

Ev sahiplerinin baskısı altında yaşıyorum. 12 gündür evimizin elektriği yok. Her gün baskı yapıyorlar. Ev sahibi ve oğlu gidip geliyor.

İftira atıyorlar, küfür ediyorlar. Sizi yaşatmayız, evden çıkacaksınız diyorlar. Ben kış ayında nereye taşınayım? Eşyam bile yok doğru düzgün. Bilmiyorum ne yapacağım, nereye gideceğimi" diye konuştu.

Gönül Çeper'in oğlu Güray Çeper ise, "Elektrikleri kesti ev sahibi. Kaç gündür temizliğimizi yapamıyoruz. Baskı yapıyorlar sürekli" dedi.

ev-sahibi-kiracisinin-elektrik-sayacini-soktu-3.jpg
İstanbul Esenyurt Yunus Emre Mahallesi

"ELEKTRİK SAATİNİ OĞLUM ALMIŞ, HABERİM YOK"

Ev sahibi Sıddık Yılmaz ile kiracısı Gönül Çeper arasında sözlü atışma yaşandı. Kiracı Çeper, elektrik saatinin söküldüğünden haberdar olduğunu söylerken, ev sahibi Yılmaz, oğlunun iki ay kira almadığını, iki ay da kira ödemeden oturmalarını sonra da evi boşaltmalarını istediğini ileri sürerek, elektrik saatinin alındığından ise haberdar olmadığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN