Olumsuz yanıt aldığı kadının kapısını piknik tüpüyle kırdı

İstanbul'da komşularını sürekli rahatsız etmesiyle bilinen bir şahıs, para isteyip olumsuz yanıt aldığı gerekçesiyle yalnız yaşayan bir kadının evinin kapısını piknik tüpüyle kırdı. O anlar apartmandaki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Bağlarçeşme Mahallesi'nde, madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, komşularını ve sokak sakinlerini canından bezdirdi.

Şüphelinin, para isteyip de alamadığı zamanlarda komşularına şiddet uyguladığı öğrenildi.

esenyurt-son-dakika-haberleri.jpg

Son yaşanan olayda ise yine para istediğinde olumsuz yanıt alan şahıs, komşusunun kapısına dayandı.

Kapıyı piknik tüpüyle kıran şüpheli, komşularına korku dolu anlar yaşattı. O anlar, çevredeki güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

"HAYATIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKEDE"

Konu ile ilgili konuşan apartman sakini, "Kabus yaşıyoruz, hayatımız ve çocuklarımız tehlikede. Gece vakti gelip kapımıza dayanıyor. Komşulardan gelip para istiyor. En son da gelip tüple kırmış" dedi.

esenyurt-haberleri.jpg

esenyurt-evin-kapisini-tuple-kirdi-1.jpg

esenyurt-evin-kapisini-tuple-kirdi-3.jpg

esenyurt-evin-kapisini-tuple-kirdi-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN