Burası Brezilya Yılan Adası değil Türkiye! Her yerden fırlamaya başladılar, uzmanlar uyardı: O ilimizde istila başladı

Burası Brezilya Yılan Adası değil Türkiye! Her yerden fırlamaya başladılar, uzmanlar uyardı: O ilimizde istila başladı

Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyanmaya başladı. Vahşi doğanın en korkunç hayvanların başında gelen yılanlar ülkemizde de sıklıkla görülen canlılardı. Gelen son görüntüler ise tüyleri diken diken etti. Burası Brezilya Yılan Adası değil Türkiye! Her yerden fırlamaya başladılar. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Ülkemizde havaların yeniden ısınmasıyla birlikte birçok canlı kendini doğaya atmaya başladı. Son olarak paylaşılan görüntüler ağızları açık bıraktı. İzleyenler burayı Brezilya'da bulunan Yılan Adası'na benzetti ancak burası Türkiye! Her yerden dev yılanlar fırlamaya başladı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Arkanıza bakmadan kaçın.

BURASI YILAN ADASI DEĞİL TÜRKİYE!

Ülkemizde çekilen görüntüler tüyleri diken diken etti. İzleyenler burayı Brezilya'da bulunan Yılan Adası sandı ancak burası Türkiye. Dev yılanlar her yerden fırlamaya başladı.

Yüksekova’nın Yürekli ve Karabağ köyleri arasındaki 'Yılan Pınarı' bölgesinde yılanlar sürü halinde görülmeye başlandı. Bölgede yaşayan vatandaşlar yılanlar gördükleri zaman kaçacak yer aramaya başladı. Yol boyu sürü halinde bulunan yılanlar, Brezilya'nın 'Yılan Adası'nı andırıyor.

yeni-proje-2024-04-21t102932-489.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Sıcak havayla birlikte ortaya çıkmaya başlayan yılan sürüleri, hem korkutuyor hem de görenlerin ilgisini çekiyor. Gelen görüntüler sonrası yetkililerden bir son dakika uyarısı geldi. Uzmanlar havaların daha da ısınmasıyla yılan vakaların artacağını belirterek bölgede yaşayan vatandaşların dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN