Çağla Şikel’in sarayı ortaya çıktı! Görenin dibi düşüyor: Tonlarca para dökmüş

Çağla Şikel’in sarayı ortaya çıktı! Görenin dibi düşüyor: Tonlarca para dökmüş

Ünlü manken Çağla Şikel’in saray yavrusu evini gören hayran kalıyor. Evin dışı kadar içi de adeta ince ince dekore edilmiş. 2 çocuğuyla saray yavrusu gibi evde kalan Şikel, lüks evi ile sosyal medyada gündem oldu… Saray yanında az kalır

Ünlü manken Çağla Şıkel, son zamanlarda lüks eviyle gündemde yer alıyor. Çağla Şıkel’in evinin iç tasarımı oldukça dikkat çekici. İşte detaylar…

img-3768.jpeg

4 KATLI SARAY YAVRUSU

Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte yaşadığı eviyle büyük ilgi görüyor. Ev tam 800 metrekarelik bir alana sahip ve 4 katlı olarak tasarlanmış.
img-3767-001.jpeg

Giriş katında geniş bir salon, yemek odası, mutfak ve misafir tuvaleti bulunuyor. Üst katta ise Şıkel’in giyinme odası ve iki oğlunun odası yer alıyor.

img-3765.webp

GÖRENLERİN AĞZI AÇIK KALIYOR

Çatı katında ise büyük bir banyo ve yatak odası bulunuyor. Ev, bahçe ve garaj alanının yanı sıra parti alanı olarak da düzenlenmiş. Çağla Şıkel’in evi, adeta bir sarayı andırıyor ve görenleri hayran bırakıyor.

img-3766.webp

Çağla Şıkel’in lüks ve şık evi, tasarımıyla dikkat çekiyor ve kendine özgü bir tarza sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN