CarrefourSA’dan kaçırılmayacak et kampanyası! Etiket fiyatları yarıya düştü! Kuşbaşı, kıyma, köfte, but, incik…

CarrefourSA’dan kaçırılmayacak et kampanyası! Etiket fiyatları yarıya düştü! Kuşbaşı, kıyma, köfte, but, incik…

Tüm sofralar etle dolup taşacak. Fahiş et fiyatlarına inat indirim yapan CarrefourSA milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürdü. CarrefourSA tüm kırmızı et ürünlerinde etiketleri yeniledi. İşte indirimli et fiyatları…

Geçtiğimiz haftalarda et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşları da hayal kırıklığına uğrattı. Neredeyse altın fiyatıyla yarışır etiket fiyatlarını gören vatandaşlar da kasaplardan eli boş döndü. 350 TL üzerine çıkan kırmızı et fiyatları alım gücünü düşürürken tüm etiketlere inat CarrefourSA kırmızı et fiyatlarında kaçırılmayacak bir indirim yaptı. İşte indirimli et fiyatları…

KIRMIZI ET FİYATLARI DİBE VURDU

Seçim nedeniyle dolar kurunda görülen ani değişimler yem fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Yükselen fiyatların üzerine bir de fahiş fiyat uygulaması yapılınca vatandaşlar da et yemeye korkar oldu. Peş peşe gelen zam haberlerini aldırış etmeyen CarrefourSA et fiyatlarında dibe vurdu. Müşterilerine özel indirim fırsatı sunan CarrefourSA yeni indirimi ile tüm yüzleri güldürdü. Kırmızı et ürünleri arasında yer alan dana eti, kuzu eti, kıyma, biftek ve köfte gibi birçok çeşitte indirim fırsatı sunan market etin kesimine ve gramajına göre farklı fiyatlar sunuyor.

kiyma-et.jpg


CARREFOURSA GÜNCEL ET FİYATLARI

CarrefourSA marketler müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Herkes et yiyebilsin diye indirim üzerine indirim yapan zincir market kırmızı et fiyatlarında indirim yaptı. CarrefourSA güncel et fiyatları şu şekildedir:

et-indirim.jpg
Dana Kuşbaşı Kg - 319,90 TL yerine 289,90 TL
Dana Döş Sarma Kg - 309,90 TL yerine 283,90 TL
Dana Kıyma (%14-%20 Yağ) Kg - 299,90 TL yerine 279,90 TL
Dana Sote Kg - 369,90 TL yerine 344,90 TL
İnegöl Köfte Kg - 305,90 TL - 283,90 TL
Dana Biftek Tabaklı Kg - 369,90 TL yerine 344,90 TL
Dana But Biftek Kg - 369,90 TL yerine 344,90 TL
Kasap Köfte Kg - 305,90 TL yerine 283,90 TL
Kuzu But Fırın Kg - 301,90 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN