CHP'li Öztrak'tan Erdoğan'ın açıkladığı dış ticaret verilerine tepki

CHP'li Öztrak'tan Erdoğan'ın açıkladığı dış ticaret verilerine tepki

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıkladığı dış ticaret rakamlarına tepki göstererek "2022’de 254.2 milyar dolar ihracatla caka satan sarayın kibirlisi, 11 yıl önce 2023 için koyduğu 500 milyar dolar ihracat hedefinin yarısına zar zor ulaştığını unutmuş şişindikçe şişiniyor. Sözünü bilene ortada övünülecek bir durum yok. Olsa olsa milletten özür dilenecek bir durum var" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstanbul’da dış ticaret rakamlarını açıkladı. Erdoğan, toplantıda "Küresel olumsuzluklara rağmen 2022 yılı ihracatımız geçen yıla göre yüzde 12,9 oranında artışla 254,2 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. Bu rakam, cumhuriyet tarihimizin rekorudur" diye konuştu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı'nın açıkladığı verileri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eleştirdi.

'OLSA OLSA ÖZÜR DİLENECEK BİR DURUM VAR'

Öztrak, şu paylaşımda bulundu:

“2022’de 254.2 milyar dolar ihracatla caka satan sarayın kibirlisi, 11 yıl önce 2023 için koyduğu 500 milyar dolar ihracat hedefinin yarısına zar zor ulaştığını unutmuş şişindikçe şişiniyor. Sözünü bilene ortada övünülecek bir durum yok. Olsa olsa milletten özür dilenecek bir durum var.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN