CHP lideri Kılıçdaroğlu: Ülkemizi toparladığımızda, futbolumuz da bu ataletten kurtulacak

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Ülkemizi toparladığımızda, futbolumuz da bu ataletten kurtulacak

2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'i tebrik eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Büyük bir mücadele ile kazanan Arjantin Milli Takımı'nı, muazzam kariyerini Dünya Kupası ile taçlandıran Messi’yi ve tüm Arjantin halkını yürekten kutluyorum. Ülkemizi toparladığımızda, futbolumuz da bu ataletten kurtulacak. O günleri görmeye az kaldı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2022 FIFA Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin için kutlama mesajı yayınladı.

FUTBOLUMUZ DA BU ATALETTEN KURTULACAK

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

2022 FIFA Dünya Kupası'nı büyük bir mücadele ile kazanan Arjantin Milli Takımı'nı, muazzam kariyerini Dünya Kupası ile taçlandıran Messi’yi ve tüm Arjantin halkını yürekten kutluyorum. Ülkemizi toparladığımızda, futbolumuz da bu ataletten kurtulacak. O günleri görmeye az kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN