Ünlü isimler dünya kupası finaline akın etti: Murat Ülker Türkiye formasıyla izledi

Ünlü isimler dünya kupası finaline akın etti: Murat Ülker Türkiye formasıyla izledi

2022 FIFA Dünya Kupası final maçını Türkiye'den de ünlü isimler izledi. Final heyecanına ortak olan Türk ünlüler kupa coşkusu yaşadı. Acun Ilıcalı, iş insanı Murat Ülker gibi birçok ünlü isim de final maçındaki yer aldı.

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Arjantin ile Fransa, Lusail Stadyumu'nda karşılaştı. Normal süresi 2-2, uzatma bölümü 3-3 sona eren finalde, Fransa'yı penaltı atışlarıyla yenen Arjantin kazandı.

ÜLKER MİLLİ FORMAYLA İZLEDİ

Türkiye'den de sanat ve iş dünyasından bazı isimler final maçını izledi. Acun Ilıcalı, İş insanı Murat Ülker gibi birçok isim dünya kupası heyecanına ortak oldu. İş insanı Ülker maçı Türkiye milli takımı formasıyla izledi.

MURAT ÜLKER İZLENİMLERİNİ YAZDI

Ülker, maçla ilgili gözlemlerini de kendi sitesinde kaleme aldı. "Sert oyun, müsamahakar hakem" adlı yazısında maçla ilgili görüşlerini paylaşan Ülker oyuncularla ilgili bilgilere de yer verdi.

Bazı ünlüler final coşkusunu sosyal medya hesaplarında paylaştı. Bazı isimler ise paylaşım yapmaktan kaçındı. Acun Ilıcalı final coşkusunu Instagram hikayesine taşıdı.

fbfb.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN