CHP'den Erdoğan'ın müjdesine ilk tepki: 5'li çetenin yeni rant kapısı

CHP'den Erdoğan'ın müjdesine ilk tepki: 5'li çetenin yeni rant kapısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlerdir merak edilen Kıbrıs müjdesi sonrası CHP'den ilk tepki geldi: KKTC müjdesi, 5'li çetenin yeni rant kapısı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde olarak KKTC Cumhurbaşkanlığı ve Meclis Külliyesi yapılacağını açıklamasına tepki gösterdi.

Twitter'dan paylaşım yapan Başarır "KKTC müjdesi, 5’li çetenin yeni rant kapısı" ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan günlerdir beklenen müjdeyi KKTC Parlamentosu'nda açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin yapılacağını duyuran Erdoğan, 500 dönüm arazide inşa edilecek projede millet bahçesinin de yer alacağını belirtmişti.

Erdoğan, şunları kaydetmişti: "KKTC Cumhurbaşkanlığı'nın ne doğru dürüst bir parlamento binası var ne de Cumhurbaşkanlığı binası var. Biz bunu KKTC'ye yakıştırmıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin proje çalışmaları bitti.

İnşasına da yakında başlıyoruz. 500 dönüm arazide hem külliyeleri yapacağız hem de millet bahçesi gerçekleştirmek istiyoruz. Gönlümden şu geçiyor: Devlet olmanın işte ifadesi budur. Bunu bu projeyi hayata geçirmek suretiyle nasıl bir Kuzey Kıbrıs, Kıbrıs Türklerine ait bir devlet varmış bunu birilerinin görmesi lazım.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN