Çiftlikbank davasının şüphelisi forma giydi, Fenerbahçe tepki gösterdi

Çiftlikbank davasının şüphelisi forma giydi, Fenerbahçe tepki gösterdi

Fenerbahçe kulübü, Çiftlik Bank davasının sanığı Mehmet Aydın'ın Uruguay'dan getirilen ağabeyi Fatih Aydın'ın üzerindeki Fenerbahçe formasıyla basının önüne çıkmasına tepki gösterdi. Kulüp "Kabul edilemez görüntü karşısında gereken adımların atılmasını bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Kulübü'nden de konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, görüntünün kabul edilemez olduğu vurgulandı.

Çiftlik Bank davası sanığının ağabeyinin çubuklu forma görüntüsünün vicdanları yaraladığı belirtildi.

Fenerbahçe açıklamasında Emniyet'le yapılan görüşmeye de yer verdi.

Buna göre Fatih Aydın'ın Uruguay'daki evinde üzerinde forma ile yakalandığı, polis ekiplerinin Aydın'a siyah tişört giydirdiği ancak İstanbul Havalimanı'nda yapılan sağlık kontrolleri sırasında üstündeki siyah tişörtün çıkartıldığı ifade edildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da "Fenerbahçe taraftarının hassasiyetini anlıyor ve aynı hassasiyeti yürekten paylaşıyoruz. Üzüntüyle karşıladığımız bu olayda herhangi bir görevlimizin kasıt veya art niyetli yaklaşımı söz konusu olamaz" denildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

“Çiftlik Bank davası kapsamında aranan Fatih Aydın adlı şahıs, 2 Kasım 2021 Salı günü saat 18.30 sıralarında yurt dışından havayolu ile ülkemize getirilmiştir. Şahsın İstanbul Havalimanı’ndan çıkışı sırasında üzerinde Fenerbahçe Spor Kulübü formasının bulunması, güzide kulübümüzün taraftarlarında haklı bir üzüntü ve tepkiye yol açmıştır. Yurt dışından gelişi sırasında şahsın üzerindeki siyah bir tişörtün altına forma giydiği, havalimanı çıkışında sağlık kontrolü sırasında kelepçesiz, polis bulunmayan ortamda yapılan sağlık kontrolünden formayla çıktığı görevlilerimizce tespit edilir edilmez, araç içerisinde siyah tişörtü tekrar giydirilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri sırasında üzerinde siyah tişört bulunmaktadır. Fenerbahçe taraftarının hassasiyetini anlıyor ve aynı hassasiyeti yürekten paylaşıyoruz. Üzüntüyle karşıladığımız bu olayda herhangi bir görevlimizin kasıt veya art niyetli yaklaşımı söz konusu olamaz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN