Çocuklara ücretsiz yemek sağlıyordu: İYİ Parti'nin 'Rüzgar Gülü' projesine Milli Eğitim'den engel

Çocuklara ücretsiz yemek sağlıyordu: İYİ Parti'nin 'Rüzgar Gülü' projesine Milli Eğitim'den engel

İYİ Parti'nin, okul çağındaki çocuklara kahvaltı ve öğle yemeğinin ücretsiz olarak sunulmasını sağlayan Rüzgar Gülü Projesi, uygulanmaya başladığı ilk yer olan Demre Belediyesi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iptal edildi. Parti sözcüsü Kürşad Zorlu, konuya ilişkin "Projemiz, haksız ve tahammülsüz şekilde engellenmiştir. Peki bundan kim etkilenmiştir? Elbette çocuklarımız! Ama az kaldı! Seçimden sonra okul çağındaki her çocuğumuza ücretsiz olarak sunacağız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin geçen yıl kamuoyuna duyurduğu, her çocuğa kahvaltı ve öğle yemeğini ücretsiz olarak sunmayı hedefleyen Rüzgar Gülü Projesi'nin, uygulanmaya başladığı ilk yer olan Demre Belediyesi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iptal edildiğini açıkladı. Zorlu, haksızlık yapıldığını ve çocukların bu durumdan mağdur olduğunu belirterek, kazanmaları halinde seçimden sonra, okul çağındaki her çocuğa ücretsiz yemek sunacaklarını bildirdi.

'PROJEMİZ HAKSIZ VE TAHAMMÜLSÜZ BİR ŞEKİLDE ENGELLENDİ'

Sözcü Zorlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Her çocuğumuz kahvaltı ve öğle yemeğini ücretsiz sunacağımız Rüzgar Gülü Projemiz 6 Ekim 2021’de milletimizle paylaşılmış, Demre Belediyemiz pilot uygulamayla okullarda hayata geçirmiştir. Ancak İlçe Milli Eğitim sebepsiz şekilde protokolü iptal etmiştir.

Oysa bu ülke hepimizin… Yaklaşık 2 yıl önce İYİ Parti olarak ortaya koyduğumuz bu projemiz, haksız ve tahammülsüz şekilde engellenmiştir. Peki bundan kim etkilenmiştir? Elbette çocuklarımız! Ama az kaldı! Seçimden sonra okul çağındaki her çocuğumuza ücretsiz olarak sunacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN