Çok büyük bir patlamayla ikiye bölündü! İşte felaketin boyutunu ortaya koyan anlar... Şoke eden görüntüler ortaya çıktı

Merkez üssü Elbistan ve Pazarcık olan ve 10 ilimizi birden vuran iki büyük depremin bilançosu giderek artıyor. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Hatay'da bulunan zeytin tarlasını ikiye böldü. Tarlada 30 metre derinliğinde yaklaşık 200 metre genişliğinde derin yarıklar oluştu. Görüntüleri görenler şoke oluyor. Felaketin boyutu ortaya çıktı. Patlama ile birlikte yeşil bir ışık göğe kadar yükseldi. Görünce şaşıracaksınız. İşte gündem olan o görüntüler...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde ağır yaralar oluşturan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları halen devam ederken, Hatay'dan gelen görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Köyde bulunan zeytin tarlasında adeta yarık gibi ikiye bölündü. O görüntüler tek tek çekildi. Görenlerin ağzı açık kalıyor. Deprem anında ortaya çıkan yeşil ışık detayı ise kafalarda soru işareti oluşturdu. İşte merak edilen o kareler ve deprem anı...

ZEYTİN TARLASI ORTADAN İKİYE AYRILDI

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve dünyanın en büyük felaketi olan Kahramanmaraş depremi tam 10 kentimizi birden vurdu. Yüzlerce bina yıkılırken binlerce insanımız hayatını kaybetti. Depremde ağır yaralara alan Hatay'da Altınözü İlçesi’ne bağlı Tepehan köyünde 35 dönümlük zeytin bahçesini görenler gözlerine inanamıyor. Zeytin bahçesi ortadan ikiye ayrıldı.

gfgfgf-2023-02-11t101310-663.jpg

KORKUNÇ YARIK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Tarlanın ikiye ayrılması herkesi korku içinde bırakırken o dehşet verici görüntü kameralara yansıdı. Yaklaşık 30 metre derinliğinde ve 200 metre genişliğinde yarıkların meydana geldiği tespit edildi. Meydana gelen dev yarık drone ile havadan görüntülendi. Bölgede yaşayan vatandaşların anlattıklarına göre, deprem anında büyük bir patlama sesi duyduklarını aynı bölgede yine yeşil ışık gördüklerini söylediler.

hggh-1.jpg

"KEPÇE DAHİ İNEMEZ"

Bölgede yaşayan ve olaya şahit olan Aziz Gündüz, "Çok büyük bir patlama oldu, ben görmedim ama ses duydum. Sabah bu tarafa doğru baktığımda maalesef bu tarafta böyle bir yıkıntı gördük. Bu tarafa doğru tarlaydı dümdüzdü. Şimdi kepçe dahi inmez. Bilemiyorum ne olduğunu." dedi.

fggfgf-28.jpg

Abdullah Temizkan isimli bir diğer bölge sakini ise “Patlama buradan çıkmış. Çökmüş böyle bir şey yok. Patladığını görenler var. İnanamadım. Buradan yeşil dumanlar çıkmış” diye konuştu.

İşte drone ile havadan çekilen bazı kareler...

dffddf-53.jpgasasas.jpgdffddf-52.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN