Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! İlkokul, lise, üniversite öğrencilerine müjde! Karne hediyesi verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! İlkokul, lise, üniversite öğrencilerine müjde! Karne hediyesi verilecek

Öğrencilerin daha başarılı olmasını sağlamak amacıyla farklı teşvik projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. Başkan Erdoğan başarılı öğrencilerin yeni karne hediyesini açıkladı. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Yaz tatili için sayılı günler kala önemli bir açıklama yapıldı. Birçok öğrencinin daha başarılı olması amacıyla sağlanan destek ödemelerine bir yenisi eklendi. Başarılı öğrenciye teşvik ödemesi yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama kapsamında öğrencilere verilecek karne hediyesi belli oldu. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencileri kapsayan para ödülü ile birlikte üniversite öğrencilerini sevindirecek açıklama geldi. Yaz döneminde geçerli olacak başarı teşvik programı kapsamında karnesini getiren öğrencilere teşvik ödemesi yapılacak. Milyonlarca öğrencinin yakından takip ettiği ödemelerle ilgili araştırmalar devam ediyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

KARNE HEDİYELERİ BELLİ OLDU

Sosyal yardımlardan yararlanan ailelerin devlet okuluna giden çocukları için başarı teşvik programı hayata geçirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama doğrultusunda program detayları da belli oldu. Sosyal yardım alan ailelerin çocukları için sağlanacak teşvik programı kapsamında ilköğretim, ortaöğretim ve lise düzeyindeki öğrenciler ödemelerden yararlanabilecek.

ogrenci-karne.jpg

İlkokul ve ortaokul düzeyinde okuyan öğrenciler için asgari ücretin %60'ı kadar ödeme yapılacak. Bunun yanı sıra 4 yıllık üniversitede okuyan öğrenciler için de aylık 100 TL olarak ödeme yapılacak aktarıldı. Program ile birlikte öğrenciler de rahat bir nefes alacak.

LİSELERE DE ÖDEME YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları paylaşılan teşvik ödemesi için lise öğrencilerinin de yararlanacağı aktarıldı. Sosyal yardımlardan yararlanan lise öğrencileri de iş hayatına daha hızlı atılabilmesi amacıyla destek programından yararlanabilecek. Maddi destek ödemeleri asgari ücret ile orantılı bir şekilde öğrencilere verilecek. Bu sayede öğrenciler iş hayatına daha hızlı bir şekilde atılım sağlayabilecek. Tüm bunların yanı sıra spor ve sanatla uğraşan öğrenciler de devlet tarafından sağlanan desteklerden yararlanabilecek. Etkinlikler ile birlikte öğrencilerin de tüm ihtiyaçları karşılanmış olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN