Ivan Bebek hakemliği bıraktı, Fenerbahçe itirafı gündeme bomba gibi düştü! Kararlarıyla skandala imza atmıştı

Ivan Bebek hakemliği bıraktı, Fenerbahçe itirafı gündeme bomba gibi düştü! Kararlarıyla skandala imza atmıştı

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Braga arasında 17 Mart 2016 tarihinde oynanan son 16 turu maçında sarı-lacivertli takım aleyhine verdiği kararlarla taraftarı çileden çıkaran Ivan Bebek, hakemlik mesleğini bıraktı. 46 yaşındaki eski hakemin Fenerbahçe ile ilgili itirafları gündeme bomba gibi düştü. İşte, Ivan Bebek'in Fenerbahçe ile ilgili söyledikleri...

Fenerbahçe'nin 2015-16 sezonu UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ikinci maçında Braga ile oynadığı karşılaşmayı yöneten ve kararlarıyla sarı-lacivertlilerin kupadan elenmesine neden olduğu yorumları yapılan hakem Ivan Bebek, emekliye ayrıldı.

Hırvatistan'ın Index internet sitesine röportaj veren Ivan Bebek, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bebek, "Eğer imkanın olsaydı, kariyerinden en çok hangi maçı silmeyi isterdin?" sorusuna "Braga-Fenerbahçe maçı" yanıtını verdi.

fenerbahce-braga-ivan-bebek.jpg

''VAR OLSA KARARI DÜZELTİRDİM''

Ivan Bebek, Braga-Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili şunları söyledi:

"O maç kariyerimde büyük bir leke bıraktı ve o kararı verdiğim için çok üzgünüm. Keşke o zamanlar VAR olsaydı. Bugün birileri VAR'ın duyguları öldürdüğünü, VAR ile futbolun eskisi gibi olmadığını söylediğinde hemen o maçı hatırlıyorum ve kariyerimin daha sonra nasıl bir yön alacağını merak ediyorum. VAR beni çağıracak, ben de ne olduğuna bakacak ve kararı değiştirecektim."

braga-fenerbahce-ivan-bebek.jpg

"MEHMET TOPAL KARARIM HATALIYDI"

Mehmet Topal'ın topa elle müdahale ettiğini belirten hakem Ivan Bebek, penaltı kararı vermiş ve Mehmet'i de sonrasında kırmızı kartla oyundan atmıştı.

Bebek bu pozisyonla ilgili, "Mehmet Topal'ın eliyle oynadığını düşündüğümde bir hata yapma talihsizliğini yaşadım. Yani top eline çarptı ama elleri vücuduna oldukça yakındı ve top ona çarptığında çarpmanın şiddetiyle eli sekti. Kolun vücuttan ayrıldığı izlenimine kapıldım ve Braga'ya penaltı, Topal'a da ikinci sarı kartla sonuçlanan bir hata yaptım" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN