Meteoroloji’den 6 il için Turuncu felaket! Portakal büyüklüğünde dolu geliyor

Meteoroloji’den 6 il için Turuncu felaket! Portakal büyüklüğünde dolu geliyor

Sıcak havaları unutun! Meteoroloji’den 6 ilimiz için Turuncu alarm verildi. Sağanak yağışla berabere sel felaketi uyarısı yapıldı. 6 ili bekleyen diğer bir tehlike ise portakal büyüklüğünde dolu yağışı. İşte 3 Haziran 2023 Cumartesi günlük hava durumu

Yazın gelmesini bekleyenlere kötü haber geldi. Sıcak havalara hasret kalan vatandaş kuşluklarını tekrardan dolaptan çıkaracak. Meteoroloji’den 6 il için dolu, fırtına, sel uyarısı geldi. Tatil planı yapanlar o tarihe dikkat!

Meteorolojik verilere göre 6 il için Turuncu alarm verildi. Sıcak havanın gelmesini bekleyenleri sel ve fırtına gibi riskli hadiseler bekliyor. Meteoroloji verilerini yayınlayan Hava Forum portakal büyüklüğünde dolu yapacağı uyarısı yaptı.

img-1579.jpeg

METEOROLOJİ’DEN 6 İL İÇİN TURUNCU ALARM

Twitter’dan güncel hava durumunu yayınlayan Hava Forum, ‘Kastamonu, Sinop, Samsun, Çorum, Tokat, Amasya çevrelerinde cumartesi karasal alanlarda kuvvetli meteorolojik hadise riskleri var. Neler bunlar? Süper hücre kapsamında ceviz/portakal büyüklüğünde dolu, ani fırtına, sağanak yağmur, sel, hortum... Dikkatli olalım...’ uyarısında bulundu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN