İstanbul Büyükşehir Belediyesi duyuru yaptı! Tam 7 gün sürecek: Trafiğe çıkanlar dikkat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi duyuru yaptı! Tam 7 gün sürecek: Trafiğe çıkanlar dikkat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yedi gün sürecek olan asfalt çalışmaları öncesinde binlerce İstanbullu için bir duyuru yaptı. İşte belediye tarafından yapılan duyuru...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri Selimpaşa bölgesinde gerçekleştirilecek asfalt çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirmek için bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, çalışmaların başlama tarihi ve süresi hakkında bilgi verildiği gibi, trafik düzenlemeleri konusunda da açıklamalara yer verildi.

KONU İLE İLGİLİ BELEDİYENİN AÇIKLAMASI

3

Belediyenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Selimpaşa Kavşak ve Altgeçit İnşaatı işi kapsamında 31 Mayıs 2023 tarihinden itibaren asfalt çalışmaları yapılacaktır. Yaklaşık yedi gün sürecek olan bu çalışmalar nedeniyle, D-100 Karayolu İstanbul-Edirne istikametinde trafik akışı Selimpaşa mevkii Kuzey Yan Yol kullanılarak Selimpaşa Meydanı ve Ortaköy Köprüsü üzerinden sağlanacaktır.

D-100 Karayolu Edirne-İstanbul istikametinde ise çalışmaların başladığı noktadan itibaren trafik akışı, gidiş-geliş olarak bölünen Tem Bağlantı Yolu üzerinden TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'na yönlendirilerek sağlanacaktır."

Bu bilgiler doğrultusunda, vatandaşların trafik düzenlemeleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve çalışma süresince belirtilen güzergahları kullanmaları önemlidir. Bu sayede, trafik akışının sağlanması ve olası sıkışıklıkların önüne geçilmesi amaçlanmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN