Emekli promosyonlarında haziran güncellemesi! ING Bank'tan rekor promosyon geldi: Emekliler soluğu bankada alıyor...

Emekli promosyonlarında haziran güncellemesi! ING Bank'tan rekor promosyon geldi: Emekliler soluğu bankada alıyor...

Emekli promosyon ödemelerindeki güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Promosyon tutarlarının her ay güncellenmesiyle birlikte emekliler araştırmaya koyuluyor. ING Bank tarafından kısa bir süre önce duyurulan promosyon ödemeleri emeklilerin dikkatini çekti. Emekli promosyonlarında ING Bank rakamları arşa çıkardı. İşte tüm detaylar...

PROMOSYON ÖDEMELERİNDE REKOR RAKAMLAR

Emekli vatandaşların gündeminde yer alan emekli promosyon ödemeleri araştırılmaya devam ediliyor. Son aylarda yaşanan emekli gelişmeleri ile birlikte hız kazanan promosyon ödemelerindeki güncellemeler bankalar arası rekabeti yeniden canlandırdı.

ING Bank tarafından hızla süren rekabete nokta koyuldu. Başlattığı kampanyalar ve sunduğu promosyon ile kendi rekorunu kırmış oldu. En yüksek emekli promosyonu veren bankaları araştıran emekliler, ING Bank'ın emekli promosyon ödemeleriyle birlikte başvuru için sıraya girdi.

EYT'den emekli olan milyonlarca vatandaşı kendi bünyesine katmak isteyen ING Bank, haziran ayı ile birlikte promosyon ödemelerini güncelledi. En düşük emekli maaş güncellemesiyle birlikte artan emekli promosyonlarına bir güncelleme daha geldi.

emeklilere-zam-mujdesi-erken-geldi-o-tarihte-kallavi-zam-ile-1300-tl-ek-odeme-alacaklar-817254961.jpg

ING BANK'TAN 10.500 TL PROMOSYON

ING Bank tarafından güncellenen emekli promosyon ödemeleri ve kampanyalar emekli vatandaşların dikkatini çekti. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemelerinde rekor kıran ING Bankası emekli vatandaşların radarına girdi.

Bankaya giden emeklilere 8 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Ayriyeten faturalarda otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda her fatura başına 500 TL hediye veriyor. Bu kampanya kapsamında en fazla 1500 TL ek ödeme alabiliyorsunuz. Ayriyeten ING Bank ilk ay 2.500 TL ödeme yapan müşterilerine ek 500 TL bonus veriyor.

memuraveemekliyeyapilacakmaaszamora-zqlq.webp

ING BANK GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

ING Bank tarafından maaş aralığına göre yapılan emekli promosyon ödemeleri şu şekilde;

Maaş aralığı 0 - 3.500 TL'ye kadar olan emekli maaşlarına 5.100 TL,

Maaş aralığı 3.500 TL ile 7.500 TL arasındakilere 5.950 TL,

Maaş aralığı 7.500 TL ile 10.000 TL arasındakilere 7.650 TL,

10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 8.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN