Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa büyük jest! Elektrik faturasına okkalı indirim geldi: Faturalar şıp diye düşecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa büyük jest! Elektrik faturasına okkalı indirim geldi: Faturalar şıp diye düşecek!

AK Parti'nin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan elektrik ve doğalgaz fiyatlarında Nisandan itibaren indirimli tarife uygulanacağını açıkladı. Elektrik fiyatlarına %15 doğalgaz fiyatlarına ise %20 indirim kararı çıktı. Grup toplantısında önemli açıklamalara imza atan Başkan Erdoğan eleştiri oklarını Millet İttifakı’na çevirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin TBMM'deki Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hem Gündem hakkında hem de seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’nı da eleştirdi.

DEPREMZEDE VATANDAŞLARI UNUTMADI

Son günlerde sık sık seçim tartışmaları gündemde yer alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan depremzede kardeşlerime seslenmek istiyorum. Seçim süreci sebebiyle değişen gündemin; sizleri, sizlerin yaşadığı şehirlerdeki durumu, yapılan yardım ve destek çalışmalarını, kalıcı konut projelerini unutturmasına asla izin vermeyeceğiz.” sözlerine dile getirdi. Altyapı çalışmaları ve diğer tüm hizmetlerin devam edeceğini belirten Başkan Erdoğan, yeni bir şehir gibi kurulan geçici barınma merkezlerinin de yaygınlaştırılacağını vurguladı.

togg-1.jpg

YENİ GÜNDEM TOGG


Pazartesi günü TOGG yöneticilerinin misafir olacağını belirten Başkan Erdoğan, yapamazsınız denilen araçların 117.000'in üzerinde ön sipariş aldığını aktardı. Fabrika yok, üretim yok gibi birçok olumsuz yorumla karşı karşıya kaldıklarını belirten Başkan Erdoğan, son tabloda ilk yerli otomobil için milletin samimiyeti ile karşılandığını söyledi. Her başarının ardında bir emek, sabır ve gayret olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her başarının ardından bir emek, büyük bir sabır, büyük bir gayret var. Fabrikanın açılış töreninde üretilecek ilk Togg'a talip olduğumuzu söylemiştik, pazartesi günü aramızı teslim alacağız.” dedi.

erdogan-aciklama.jpg

BAŞKAN ERDOĞAN VATANDAŞI SEVİNDİRDİ


Başkan Erdoğan iki ayrı müjde ile vatandaşların yüzünü güldürürken ilk haber elektrik aboneleri için geldi. Elektrik abonelerinin Nisan ayından itibaren %15 indirimli tarifi üzerinden fiyatlandırılacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 müjdenin ise sanayilerde kullanılan doğalgaz tarifesi için olduğunu aktardı. Başkan Erdoğan sanayide kullanılan doğalgaz tarifesinin de Nisan ayından itibaren %20 indirimli tarife ile fiyatlandırılacağını açıkladı. Grup Toplantısı’nda açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözleri sarf etti:

“Güvenlik korucularımıza da müjdemiz olacak. Emekli oldukları için aylıkları düşük kalan yaklaşık 42 bin güvenlik korucumuzun da istifade etmesini sağlıyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini de 2 bin liraya çıkardık.”

madenci.jpg

10.000 MADENCİYE MÜJDELİ HABER VERİLDİ


Deprem bölgesinde canla başla çalışan ve milletin gönlünü kazanan 10.000 madenci için de önemli bir adım atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TTK'ya 10000 madenci alımı yapılacağını açıkladı.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı adayının belirlendiğini açıklayan Erdoğan, YSK'nın açıklaması kapsamında kendisi ile birlikte 4 adayın olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu gelişmenin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin basireti ve ferasetine güveniyoruz. Milletimizin 14 Mayıs'ta ülkesi, kendisi ve geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Milletin iradesi yine galip gelecek, Türkiye 20 yıldır sürdürdüğü demokrasi yolculuğunu yine sürdürecek.” ifadelerini kullandı. Tekerlek tüm seti de kalmayacak ifadeleri ile açıklamalarına devam eden Başkan Erdoğan, Türkiye Yüzyılı inşasına kimsenin balta vuramayacağını ifade etti. Kavga ve kostüm başka bir vadi olmayan 7’li koalisyonun ise kesin bir yenilgi alacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinglerde yüksek sesli müzik kullanılmayacağını da aktardı.

cumhurbaskani-erdogan.jpg


Bu süreçte bile çıkar peşinde koşanlara itibar etmeyeceklerini vurgulayan Recep Tayyip Erdoğan, eleştirilerini dillendireceklerini de söyledi. Yapılan hadsizliklere gereken cevabı vereceğini söyleyen Başkan Erdoğan, yalanlarla milletin kafasını karıştıranlara da müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi.

Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığının, cumhurbaşkanlığı yardımcılıklarının, bakanlıkların, milletvekilliklerinin, 'Ne vereyim abime' şeklinde bir işporta tezgahına çevrilmesinden rahatsızız.” sözlerini ifade etti. PKK ve FETÖ gibi diğer terör örgütlerini de Türkiye üzerine salan karanlık mahfiller ile yürünen yolun hayra çıkmasının imkansız olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekranları başında bizi izleyen milletim öyle inanıyorum ki, bu gerçekleri görüyor ve biliyor. Bunlara 14 Mayıs'ta gereken cevabı da verecektir.” dedi.

erdogan-kilicdarogluu.jpg
Erdoğan, “Anamuhalefetin başındaki zat terör örgütünü nasıl tanımlıyor, arkadaşları nasıl tanımlıyor. Yavru muhalefet nasıl tanımlıyor. Biz bunları milletimize teker teker anlatacağız. Başka çare yok. Anlatalım ki, vatandaşlarımız bunların farkına varsın.” ifadeleri ile tepki gösterdi.

NE VAATLER NE PAZARLIKLAR DÖNÜYOR


PKK terör örgütünün parlamentodaki uzantısını ziyaret edenlerin Ana muhalefet partisi olduğunu işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gizli kapılar arkasında onlar ile nelerin görüşüldüğünü, ne vaatlerde bulunulduğunu ve nelerin pazarlığının yapıldığını sordu. Terör sorunun çözmek için her şeyi yaptıklarını belirten Başkan Erdoğan, “Terörle mücadeleyi elhamdülillah Cudi'de, Bestler Dereler'de veriyoruz. Onları oralarda o mağaralara biz gömdük. Anamuhalefetin başı ne diyor? 'Demirtaş'ın suçu yok çıkaracağız.' diyor. Sen nasıl böyle birisini dışarı çıkarmaktan yana adımını atarsın? Milletimin üzerindeki sorumluluk çok büyük.” sözlerini aktardı.

erdogan-pensilvanya-elestiri.jpg

Bu baharın millet için kara kıştan beter olduğuna değinen Başkan Erdoğan, tarihi düşmek yerine şimdiden ikaz ettiklerinin altını çizdi. Milletin 14 Mayıs'ta en isabetli kararı vereceğine değinen Başkan Erdoğan, şüphe duymadığını da üstüne basa basa söyledi.

BUNLARIN BAHARI KANDİL'E PENSİLVANYA'YA

Bahar getireceğiz vaatleri ile yola çıkan bu zihniyetlerin ancak Kandil’e ve Pensilvanya'ya bahar getireceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu baharın millet için kara kıştan beter olduğunu söyledi. 14 Mayıs seçimlerine işaret ederek milletin isabetli bir karar vereceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabiledeki isimlerin yeni dönemde de mecliste devam edeceğini ifade ederek aralarında yeni isimlerinde olacağını vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN