DASK'ın depremzedelere hasar ödemesi 19 milyar TL'yi aştı

DASK'ın depremzedelere hasar ödemesi 19 milyar TL'yi aştı

DASK’ın Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından sigortalı depremzedelere ödediği tazminat tutarı 19 milyar TL’yi aştı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük hasara sebep olan iki büyük depremin ardından Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), depremzedelere hasar ödemesi yapmaya devam ediyor.

19 MİLYAR TL HASAR ÖDEMESİ YAPILDI

DASK'tan yapılan açıklamaya göre 17 Nisan itibarıyla DASK'a 469 bin 35 adet hasar ihbarı ulaştığı, tazminat ödeme tutarının ise 19 milyar TL'yi aştığı bildirildi.

DASK ayrıca, toplamda hasar dosyaları içinde 54 bin 609 işleme alınacak dosya kaldığı, eksik evraklı hasar dosyalarında, vatandaşların eksik evrakları tamamlandığında bu dosyaların da işleme alınarak tazminat ödemelerinin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN