Davutoğlu'na Öğretmenler Günü sürprizi

Gelecek Partisi genel merkezi çalışanları 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla genel başkanları Ahmet Davutoğlu'na sürpriz yaptı. Çalışma arkadaşları Davutoğlu'yla tokalaşarak çiçek takdim etti. Sürpriz karşısında duygulanan Davutoğlu, "Genel Merkezimizde görev yapan arkadaşlarım Öğretmenler Günü’mü kutlayarak beni duygulandırdı. Kendilerine bu samimi kutlama için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi yapıldı. Parti genel merkezinde çalışanlar Davutoğlu'nun Öğretmenler Günü'nü kutladı. Daha önce Dr. Doç. ve Prof. Dr. unvanlarıyla ders veren ve akademisyenlik yapan Davutoğlu, genel merkez çalışanlarıyla tokalaştı. Davutoğlu'na günün anısına çiçek takdim edildi.

DAVUTOĞLU: DUYGULANDIM

Kendisine yapılan sürprizle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu şu ifadelere yer verdi:

Genel Merkezimizde görev yapan arkadaşlarım Öğretmenler Günü’mü kutlayarak beni duygulandırdı. Kendilerine bu samimi kutlama için çok teşekkür ediyorum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN