Davutoğlu'ndan videolu 23 Nisan mesajı: Gelecek Meclis'te

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu partisinin TBMM’nin açılışının 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı video mesajda Menderes, Demirel, Ecevit, Erbakan, Erdoğan, Abdullah Gül gibi siyasi liderlerin görüntülerinin de yer aldığı paylaşımda bulundu. Davutoğlu video mesajında sonunda 'Meclis, zahit olsun biz de eğilmedik eğilmiyoruz. Gelecek Meclis'te" ifadelerini kaydetti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu TBMM’nin açılışının 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan bir videoyu paylaştı. Video mesajda Adnan Menderes, Turgut Özal, Bülent Ecevit, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan'ın görüntülerine yer verildi.

Davutoğlu'nun "Milli İradenin tecelligâhı Gazi Meclisimiz 103 yaşında. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzü hep gülsün, bahtları açık olsun. Gelecek Mecliste" notuyla paylaştığı videoda görüntüler eşliğinde şu ifadeler kaydedildi:

'BİZ NEYSEK ORASI DA O KADAR BİZ'

Hepimizin bir evi var aslında. Düşmanlara karşı savaşırken de hainlerin bombalarından korunurken de onun çatısı altına sığındık. Orada bazen birbirimize girer bazen de birlik olurduk. Biz neysek orası da o kadar bizdi. Zira güvendiklerimizi, inandıklarımızı seçtik gönderdik oraya. Ve sadece oradan yönetsinler biz halktan gayri güç tanımasınlar ve o çatıya halel getirmesinler istedik.

'ORASI NE KADAR GÜÇLÜYSE BİZ DE O KADAR GÜÇLÜYÜZ

Derdimiz olduğunda koştuğumuz güçlüden güçsüzü korumasını, kuvvetleri ayırmasını beklediğimiz refah, mutluluk, ilerleme istediğimiz, sevincimizi paylaştığımız durmadan yenilendiğimiz yerdi.

Zor zamanları orayı güçlendirerek atlattık. Biliyorduk ki orası ne kadar güçlüyse biz de o kadar güçlüydük. Orayı açık tutmak için fedakarlıklar yaptık. Çocuklarımıza emanet ettik. Hep genç kalsın diye.

Davutoğlu'nun görüntülerine de yer verilen videoda, Genel Başkan'ın şu ifadelerine yer verildi:

Meclis, zahit olsun biz de eğilmedik eğilmiyoruz. Gelecek Meclis'te