Davutoğlu'ndan iktidara ekonomi eleştirisi: İşte cehaletinizin karnesi!

Davutoğlu'ndan iktidara ekonomi eleştirisi: İşte cehaletinizin karnesi!

İktidarın ekonomi politikalarını eleştiren Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, enflasyonun 24 yılın zirvesine çıkmasını "İşte cehaletinizin karnesi!" diye yorumladı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıkladı. Toplantının ardından gösterge faizi olan bir haftalık repo faizi yüzde 14 seviyesinde sabit bırakıldı.

Merkez Bankası'nın açıklamasının ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yaptı.

İktidarın ekonomi politikasını eleştiren Davutoğlu, enflasyonun 24 yılın zirvesine çıkmasını ve Merkez Bankası'nın rezervlerinin 20 yıl sonra en düşük seviyeye düşmesini "cehaletin karnesi" olarak tanımladı.

Davutoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

"İşte cehaletinizin karnesi! Enflasyonu 24 yılın zirvesine, Merkez Bankası net rezervlerini 20 yılın dibine, tüketici güvenini tarihin en düşüğüne sadece 1 ayda getirdiniz. Geldiğiniz gibi gidiyorsunuz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN