Davutoğlu'ndan Mevlana İdris için başsağlığı mesajı

Davutoğlu'ndan Mevlana İdris için başsağlığı mesajı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, bu sabah Hakk'a yürüyen, çocuk edebiyatının önde gelen isimlerinden, yazar ve şair Mevlana İdris Zengin için başsağlığı mesajı yayımladı.

Çocuk edebiyatının önde gelen isimlerinden, yazar ve şair Mevlana İdris Zengin bu sabah Hakk’a yürüdü. Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Kahramanmaraş’ta bir hastanede tedavi gören KARAR yazarı Zengin için sanat ve edebiyat dünyasından birçok başsağlığı mesajı gelirken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Yazar, şair, çocuk edebiyatının değerli ismi, Karar gazetesi yazarı Mevlana İdris'in vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekânı cennet olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN