Deprem enkazı üzerinde yaptığı alçaklığı tüm Türkiye canlı yayında izledi! Ölüye de mi saygın yok be adam...

Türkiye'nin Kahramanmaraş ilinde gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem tam 10 kentimizi birden sarstı. Bölgede yüzlerce bina yıkılırken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Arama kurtarma çalışmaları tam gaz devam ederken bölgeden mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Tüm bu süreçte ahlaksızlıklarda diz boyu. Canlı yayında enkaz üstünde çalışan kurtarma görevlisinin cep telefonunu çalma görüntüleri herkesi sinir krizine soktu. Bu kadar adi olamazsın!

Merkez üstü Elbistan ve Pınarcık olan depremi 10 ilimizi vurdu. Bölgede yüzlerce bina yıkılıyken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Şuan 102. saate girdik ancak bölgeden halen mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Bu süreçte ahlaksızlığımızda ortaya çıkıyor. Şanlıurfa'da arama kurtarma çalışmaları sırasında bir kişinin enkaz üzerinde çalışan arama kurtarma ekibindeki kişinin cep telefonunu çaldığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Ölüye de saygısı yok. İşte o görüntüler...

TÜM TÜRKİYE HIRSIZLIĞINI İZLEDİ! AHLAKSIZLIĞIN BU KADARI

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6'lık deprem Şanlıurfa'da büyük yıkıma neden oldu. Bölgede kurtarma çalışmaları sürerken gelen son görüntüler pes dedirtti.

TRT Haber canlı yayında ekranlara gelen görüntüler 'Bu kadarı da olmaz' dedirtti. Ekranlara gelen görüntülerde enkaz üzerinde ekipler canla başla mücadele ederken kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin cepçilik yaptığı anlar canlı yayına yansıdı.

GÖRENLER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem olurken peş peşe yorumlar geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı emniyetin sayfasını etiketleyerek bu kişi hakkında gerekenin yapılmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN