Deprem sonrası Marmara Denizi siyahlaştı! Herkesi tedirgin eden görüntü: Dalga ve köpükler vatandaşları korkuttu

Deprem sonrası Marmara Denizi’nde korkutan görüntü! Sabah saatlerinde meydana gelen depremin ardından Marmara Denizi siyahlaştı! Herkesi tedirgin eden görüntü: Dalga ve köpükler vatandaşları korkuttu...

İstanbul ve çevresinde son günlerde artan deprem aktivitesi, Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ardışık depremlerle bir kez daha hissedildi. Gemlik Körfezi'nde 3 dakika arayla meydana gelen 5,1 ve 4,5 büyüklüğündeki depremler, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Bilecik ve Sakarya gibi çevre illerde de hissedildi. Bu sarsıntılar, özellikle İstanbul sahil bölgelerinde denizde oluşan dalga hareketliliğiyle dikkat çekti.

DENİZ SUYU DALGALANIP KÖPÜRDÜ

deniz-ustunde-kopuk-neden-olur.webp

Saat 10.42 sıralarında Marmara Denizi'nde meydana gelen depremlerden sonra İstanbul'da birçok vatandaş, sahile koşarak kendini güvende hissetmeye çalıştı. Kartal sahilinde deniz suyunun dalgalanması ve köpükleşmesi gözlemlenirken, depremin deniz yüzeyinde hareketlilik yarattığı öne sürüldü. Deprem anında evlerinde bulunanlar, sarsıntı nedeniyle paniğe kapılarak sahile indi.

‘DALGALAR VE SİYAHLAŞMA, KÖPÜKLEŞME VAR’

Depremin ardından deniz kenarına inen Ata Demir, yaşadıklarını şu şekilde aktardı: "Deprem olduğunda evdeydim. Benim evde 6 kedi var. Kediler dışarıya çıkmaya çalıştı. Ben hayret ettim çünkü kedilerin hepsi toplu şekilde dışarıya çıkmaya çalışmaz. Ben o zaman haberleri izlerken yerin sallanmaya başladığını hissettim. Sora kalktım ve kedileri dışarı çıkardım. Sonra haberleri izlediğimde deprem olduğunu öğrendim. Yer çok sarsıldı. Her gün denize geldiğim için fark ettim, denizde farklı dalgalar var, farklı renk var. Denizde hala depremin etkisi var. Dalgalar ve siyahlaşma, köpükleşme var"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN