DEVA lideri Babacan'dan toplantı öncesi DP lideri Uysal'a ziyaret

DEVA lideri Babacan'dan toplantı öncesi DP lideri Uysal'a ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Kasım'da DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 'altılı masa toplantısı' öncesi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya geldi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti.

Babacan, 14 Kasım'da DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "altılı masa toplantısı" öncesi Uysal ile bir araya geldi. Basına kapalı görüşmede, Babacan'ın Uysal'ı 14 Kasım'da yapılacak toplantıya davet ettiği ve toplantı gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Babacan, zirve öncesinde dün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüşmüştü.

Babacan, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, 10 Kasım Perşembe de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN