Devlet keseyi açtı! Her eve 7.500 lira ödeme! Tek şart var

Devlet keseyi açtı! Her eve 7.500 lira ödeme! Tek şart var

İhtiyaç sahibi binlerce vatandaşın merakla beklediği Aile Destek Programı kapsamında verilen destek ödemelerini devam ediyor ve son açıklamalar doğrultusunda, e-Devlet üzerinden başvuru yapanlara 7500 TL sosyal yardım parası yatacak.

Aile Destek Programı, TC kimlik numarasına göre ödemeler yapmaktadır ve hane içinde sadece bir kişinin başvuru yapması yeterlidir. Aile Bakanlığı, ihtiyaç sahipleri için yardımlarına son hızla devam ediyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI İLE 7.500 LİRA ÖDEME

İhtiyaç sahipleri belirli 7500 TL değerinde maddi destek alacak. Başvuru şartları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve reşit olmak yer alıyor. Aylık gelirin asgari ücretinin 1/3’ten az olması, başvuru sonuçlarının olumlu olması için önemli şartlardan biridir. Başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda, başvuru tarihine göre ödemeler yapılacaktır.

para.jpg

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ KAÇ AY SÜRECEK?

Aile Bakanlığı, bu destek programı sayesinde toplumun refah seviyesine katkıda bulunmayı amaçlamıştır. Başvuru şartlarına uyan aileler için 7500 TL’ye varan ödemelerin yapılacağı bilinmektedir. Başvuru için haneden bir kişinin bile başvurması yeterli sayılacaktır. Başvuru şartlarını yerine getiren aileler için bu yardım 12 ay boyunca belirlenen miktarda düzenli olarak ödenecektir. Başvuru tarihinden itibaren ödemelerin yapılması planlanmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN