Diyarbakır'da korkunç kaza! Otomobille minibüs kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü 5 yaralı

Diyarbakır-Eğil kara yolunda otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bayram tatilinin başlamasıyla beraber tüm uyarılar ve trafik kurallarına rağmen trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Diyarbakır-Eğil kara yolunda Baver Kavşağı mevkiinde saat 14.30 sıralarında feci bir kaza meydana geldi.

9031065.jpg

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Ş.T. idaresindeki 21 ADV 800 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 33 AFR 728 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

9031015.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 2'Sİ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

9031018.jpg

İtfaiye ekipleri otomobilin içinde sıkışan 3 kişinin cansız bedenlerini çıkardı.

9031064.jpg

Sağlık ekipleri otomobildeki 2 ağır yaralı, minibüsteki 3 yaralıyı olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

9031061.jpg

Cenazeler, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN