Dolmabahçe'deki güvenlik toplantısı başladı

Dolmabahçe'deki güvenlik toplantısı başladı

Dolmabahçe'deki güvenlik zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Zirvede, bölgedeki son durum, yürütülen operasyonlar ve atılacak adımlar ele alınacak.

Irak'ın kuzeyinde 9 askerin şehit edilmesinin ardından İstanbul Dolmabahçe'de güvenlik toplantısı düzenleneceği duyurulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında güvenlik zirvesi başladı.

Erdoğan’ın başkanlık yaptığı güvenlik toplantısına Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun katıldı.

Toplantıda, bölgedeki son durum, şu an yürütülen operasyonlar ve bundan sonra atılacak adımlar ele alınacak. İlgili bakanlar Cumhurbaşkanı'na brifing verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN