Dünya Bankası ve IMF'den taziye mesajı: Hızla harekete geçeceğiz

Dünya Bankası ve IMF'den taziye mesajı: Hızla harekete geçeceğiz

Türkiye'yi sarsan deprem felaketinde birçok ülke ve kurumdan taziye mesajları gelmeye devam ediyor. Dünya Bankası Başkanı David Malpass ile Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva da Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Dünya Bankası, "Depremden etkilenenleri desteklemek için hızla hareket edecektir." ifadesini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli olup 10 ili de feci şekilde etkileyen felaket için birçok ülke ve kurumdan Türkiye'ye destek ve taziye mesajı gelmeye devam ediyor.

Dünya Bankası Grubu Başkanı Malpass, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yıkıcı depremden etkilenen Türkiye ve Suriye halkına taziyelerini sunduğunu belirterek, "Dünya Bankası depremden etkilenenleri desteklemek için hızla hareket edecektir." ifadesini kullandı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

IMF Başkanı Georgieva da paylaşımında, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen yıkıcı deprem ve gelişen insanlık dramından derin üzüntü duyduğunu kaydetti.

Düşünceleri ve dualarının bu felaketten etkilenenlerle birlikte olduğunu belirten Georgieva, sevdiklerini kaybedenlere başsağlığı diledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN