Nebati'den deprem bölgesinde açıklama: Sosyal medyaya inanmayın her şey kontrol altında

Nebati'den deprem bölgesinde açıklama: Sosyal medyaya inanmayın her şey kontrol altında

Deprem felaketinin büyük tahribat yarattığı Şanlıurfa'da açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyada yayılan "yanlış haberlere" itimat edilmemesi gerektiğini söyleyerek, "Şanlıurfa’da her şey kontrol altındadır" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ağır yıkıma sebep olduğu Şanlıurfa'da, İpekyol Caddesi'nde yıkılan 6 katlı bir binada devam eden arama kurtarma faaliyetlerini inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Nebati, arama kurtarma çalışmalarının hassas bir şekilde sürdüğünü, vatandaşlardan sosyal medyada yayılan yanlış haberler yerine AFAD'ın açıklamalarını dikkate almaları gerektiğini belirterek, "48 şehidimiz var, 103 yaralının 24’ü yoğun bakımda tedavi görüyor. Şanlıurfa’da her şey kontrol altındadır" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (24)
24 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN