Dünya bu fotoğrafla çalkalanıyor! Karnı kesilen yılanın içerisinden çıkanlar şoke etti: Önüne geleni yiyorlar!

Dünya bu fotoğrafla çalkalanıyor! Karnı kesilen yılanın içerisinden çıkanlar şoke etti: Önüne geleni yiyorlar!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Güney Afrika'dan gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dünya bu kare ile çalkalanıyor. Karnı kesilen yılanın içerisinden çıkanlar şoke etti! Uzmanlar uyardı, önüne geleni yiyorlar.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar hakkında ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor. Güney Afrika'dan çekilen son görüntüler ise herkesi şaşkına çevirdi. Karnı kesilen yılanın içerisinden çıkanlar şoke etti! Dünya bu fotoğrafı konuşuyor. Önüne geleni yiyorlar!

Yılanların ana yurdu olan Güney Afrika'dan gelen son görüntüler herkesin kanını dondurdu. Bölge halkı toprak altında ölü bir yılan olduğunu gördü ve hemen yılanı toprağın üstüne çıkardılar.

KARNI DEŞİLEN YILANIN İÇERİSİNDEN...

Yılanın karnında şişkinlik fark eden vatandaşlar şişkinliğin nedenini öğrenmek için yılanın karnını deşti. O sırada ortaya çıkan görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı.

hghggh-57.jpg

UZMANLAR UYARDI: ÖNÜNE GELENİ YİYORLAR!

Kobra yılanının karnından başka bir yılan çıktı. Yılanın, kendi türünü yedikten sonra can verdiği üzerinde duruluyor. Uzmanlar bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN