Dünyanın en zehirli yılanı! Kral kobrayı karşısında görünce öyle bir şey yaptı ki... İzleyince tüyleriniz diken diken olacak!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olmaya devam ediyor. Son görüntüler herkesi şoke etti. Dünyanın en zehirli yılanı! Kral kobrayı karşısında görünce öyle bir şey yaptı ki... İzleyince tüyleriniz diken diken olacak. Tek ısırığıyla anında felç ediyor. Uzmanlar acil durum ilan etti. İstila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Adeta topraktan fışkırmaya başlayan yılanlar saldırıya geçti. Dünyanın en zehirli yılanı! Kral kobrayı karşısında görünce öyle bir şey yaptı ki... İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu. Tek ısırığı ile anında felç edip öldürüyor. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Korkulan istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

hjhjhj-2023-06-24t133454-404.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hindistan'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dünyanın en zehirli yılanı olan Kral kobra dehşet saçtı.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Hava sıcaklıklarının hızla artmasıyla yılan vakaları hızla artmaya başladı. Hindistan'da hava sıcaklıkları hızla yükselirken gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. Dünyanın en zehirli yılanı olan Kral kobra yürekleri ağızlara getirdi.

DEV YILANI GÖRÜNCE ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ...

Bahçesinde oturan bir adam devasa bir kral kobra yılanı ile karşı karşıya kaldı. Dev yılanı karşısında görünce korkudan ne yapacağını şaşıran genç adam, eline bir kova aldı ve yılanın başından aşağı su döktü. O anları gören çevredekiler hemen kayıt altına aldı.

hjhjhj-2023-06-24t133432-183.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Hava sıcaklıklarının artmasıyla yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN