Dünyanın en zehirli yılanının saldırı anı kan dondurdu! Küçük çocuğun yanına yaklaşarak...

Dünyanın en zehirli yılanının saldırı anı kan dondurdu! Küçük çocuğun yanına yaklaşarak...

Dünyanın en zehirli yılanı olarak bilinen 'Doğu kahverengi yılanı' bu sefer dehşet saçtı. Genelde kurak yerlerde görülen bu yılan bu sefer insan yaşamına kadar sızdı. Küçük bir çocuğun oyuncak kutusuna giren doğu kahverengi yılanı, yattığı pusudan bir anda ok gibi fırladı. Küçük çocuğun yanına yaklaşarak... Anne-babanın yüreği ağızlara getirdi.

Yılanların ne kadar sinsi ve ne kadar ürkütücü olduğunu biliyoruz. Vahşi doğanın en zehirli yılanı olan Doğu kahverengi yılanı küçük bir çocuğun oyuncak kutusundan fırladı. Avusturalya'nın Queensland kentindeki yılan avcıları, pusuya yatmış olan yılanı çıkarmak için eve geldiler. Uzmanların gördükleri manzara ise korkunç!

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI

Dünyanın en zehirli yılanlarından olan Avusturalya doğu kahverengi yılanı, küçük bir çocuğun oyuncak kutusuna gizlice girdi. Aile tarafından fark edilen yılan yürekleri ağızlara getirirken hemen ekiplere haber verildi.

dunyanin-en-zehirli-yilaninin-saldiri-ani-kan-dondurdu-kucuk-cocugun-yanina-yaklasarak-1.jpg

Doğu kahverengi bir diğer adıyla kahverengi yılanı Avusturalya'da yaşar. Yaşam alanlarına yaklaşan insan grupları son zamanlarda artış gösterdiği için ölüm sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN YANINA YAKLAŞARAK...

En zehirli yılanlardan biri olan bu yılan zehri hem nörotoksin hem de koagülant içerir. Bu güçlü zehire rağmen ısırılan bölgeye baskılı sargı ilk yardım tekniği uygulanması son derece etkilidir. Kutuda fark edilen yılan eve gelen ekipler tarafından uzun çabalar sonrası çıkarılabildi. Yılanın çıkarılmasıyla aile rahat bir nefes aldı.

dunyanin-en-zehirli-yilaninin-saldiri-ani-kan-dondurdu-kucuk-cocugun-yanina-yaklasarak.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN