Edirne’den İstanbul Kocaeli Bilecik’e kadar etkileyecek! Kerem Ökten ‘’çok kuvvetli’ diyerek uyardı! Hafta sonu zehir olacak

Edirne’den İstanbul Kocaeli Bilecik’e kadar etkileyecek! Kerem Ökten ‘’çok kuvvetli’ diyerek uyardı! Hafta sonu zehir olacak

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Bilecik için Kerem Ökten’den uyarı geldi. 2 gün boyunca aralıksız devam edecek. Ökten, bu şehirlerde yaşayanlar için ‘ Önlem’ uyarısı yaptı.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Bilecik illerinde cumartesi ve pazar günleri kuvvetli yağışların beklendiğini duyurdu.

img-8027.jpeg

BOL YAĞIŞ GELİYOR

Yağış miktarının 21-50 mm arasında olması tahmin ediliyor. Ökten, vatandaşların bu duruma göre planlama yapmalarını önererek, yağmurların pazar günü de etkisini sürdüreceğini belirtti.

PLAN YAPACAKLAR DİKKAT

Bu nedenle işleri olan vatandaşların planlamalarını yağışlı hava koşullarına göre ayarlamaları gerektiği vurgulandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN