Elon Musk ve Erdoğan bir araya geldi! Elon Musk görüşmeye kucağında oğlunu da getirdi

Elon Musk ve Erdoğan bir araya geldi! Elon Musk görüşmeye kucağında oğlunu da getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla ve Space X'in Üst CEO'su Elon Musk'ı kabul etti. Musk, kucağında oğlu ile berabet Erdoğan ile görüştü. Görüşme esnasında çekilen fotoğraflar ise sosyal medyada gündem oldu. İşte görüşmenin detayları...

Birleşmiş Milletler (BM) Zirvesi kapsamında ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla ve Spacw X'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ı makamında kabul etti. Musk, görüşmeye oğlu ile geldi. Görüşme New York'taki Türk Evi'nde gerçekleştirildi.

MUSK, GÖRÜŞMEYE KUCAĞINDA OĞLU İLE GELDİ

BM 78. Genel Kurulu için New York'a giden Erdoğan'ın programında Elon Musk ile de görüşme vardı. Türkevi'nde yapılan görüşmeye 2 yaşındaki Exa Dark Siderael isimli oğlu ile gelen Musk, Türkiye'de yapmayı planladığı yatırımlardan söz etti. Erdoğan ise görüşme sonrasında Musk'a kendi kitabını hediye etti.

cumhurbaskani-erdogan-new-york-taki-turkevi-nde-16340904-229-m.jpg

YOĞUN BİR DİPLOMASİ TRAFİĞİ ERDOĞAN'I BEKLİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Eylül tarihine kadar ABD'de bazı temaslar gerçekleştirecek. İş dünyası temsilcileri, düşünce kuruluşlarının yetkilileri ve Amerikan toplumunun farklı kesimlerinden oluşan kanaat önderlerinin yer alacağı etkinliklere katılacak.

cumhurbaskani-erdogan-new-york-taki-turkevi-nde-16340904-1063-m.jpg

BM GENEL KURULUNA HİTAP EDECEK

Pazartesi günü Cezayir Devlet Başkanı Abdülmecid Tebbun ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüşecek olan Erdoğan, 19 Eylül tarihinde ise BM Genel Kurulu'na hitap edecek.

cumhurbaskani-erdogan-new-york-taki-turkevi-nde-16340904-4645-m.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN