Emeklilere ekstra 1 maaş müjdesi! Duyan bankaya koştu

Emeklilere ekstra 1 maaş müjdesi! Duyan bankaya koştu

Bankalar emekli maaşı için şartlarını açıkladı. Akbank'tan ise görülmemiş promosyon kampanyası duyuruldu. Maaşını Akbank'a taşıyan emeklilere 1 maaş değerinde promosyon. Bunun için tek şart var! İşte detaylar

Bankalar emekli maaşı için yarışa girdi. Akbank'tan emeklileri sevindiren duyuru geldi. Maaşını Akbank'a taşıyanlara görülmemiş promosyon! 1 maaş değerinde promosyon kampanyası sunan Akbank şartların ı da açıkladı.

akbankapromosyon.jpg

AKBANK'TAN GÖRÜLMEMİŞ KAMPANYA

Akbank'ın yaptığı açıklamaya göre emekli maaşını taşıyan ve 3 yıl kendisinde bulundurma sözünü veren vatandaşların emekli maaşlarına ek promosyon miktarlarının ekleneceğini duyurdu.

0 – 3.499 TL maaşa sahip olan emeklilere 4.200 TL

3.500 TL – 7.499 TL maaşa sahip olan emeklilere 4.850 TL

7.500 TL – 9.999 TL maaşa sahip olan emeklilere 6.250 TL

10.000 TL ve üzeri maaşa sahip olan emeklilere 7.000 TL olarak açıkladı.

BANKAYA GİTMEYE GEREK YOK

Başvuru yapmak isteyenler şubelere gitmeden yapabilecek. Akbank üzerinden emekli maaşını almak isteyenler Akbank mobil, internet şubeleri ve müşteri hizmetleri vasıtası ile kolaylıkla Akbank müşterisi olabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN