En güzel ve anlamlı 15 Temmuz mesajları WhatsApp gönder | Direnişin ardından 3 yıl geçti

En güzel ve anlamlı 15 Temmuz mesajları WhatsApp gönder | Direnişin ardından 3 yıl geçti

15 Temmuz 2016’daki FETÖ’cü darbe girişiminin ardından 3 yıl geçti. Her sene olduğu gibi bu yıl da Demokrasi ve Millî Birlik Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu gün, en güzel, anlamlı, fotoğraflı 15 Temmuz mesajlarını WhatsApp’tan göndermek isteyenler de aramalarını sürdürüyor. Karar.com’dan en güzel, anlamlı, resimli fotoğraflı 15 Temmuz mesajlarını gönderebilirsiniz. İşte detaylar…

En güzel ve anlamlı 15 Temmuz mesajlarını WhatsApp’tan göndermek isteyenler, 2016’daki darbe girişiminin 3. yılını anarak ‘Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ vesilesiyle bu tarz aramalarını yoğunlaştırıyor. 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından 3 yıl geçti. Resmî tatil ilan edilen ve bu güne ‘Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ verilmesinin ardından her 15 Temmuz çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Köprülerde, Atatürk Havalimanı’nda, meydanlarda, emniyet önünde halk, 3 yıl önce yaptığını yaparak, direnişini, nöbet tutarak gösteriyor. Her yıl olduğu gibi de vatandaşlar bu yıl da en güzel, anlamlı, fotoğraflı 15 Temmuz mesajlarını birbirlerine gönderiyor. Bu şekilde de ‘Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ idrak ediliyor. Tüm bu aradıklarınız da karar.com’da yer alıyor…

15 TEMMUZ MESAJLARI 2019

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi 3 yıl önce 15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

Bugün hain kalkışmanın yıl dönümünde Astsubay Ömer Halis Demir gibi kahramanlarımızı anıyor ve demokrasi nöbetinde vazifemizi yerine getiriyoruz.

Başkomutan dedi: İnin meydana… Sahip çık Hakka, al bayrağa, aziz vatana. Milyonlar indi meydana, Türkün sesi titretti yeri göğü… razı olsun bu vatan aşkı ile dolana… 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anma Gününüz kutlu olsun.

En büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde kaIkabiImektir.

Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın… Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir.

15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti'ne kast edenlerin hain planına canını siper ederek karşı koyan şehitlerimizin rahmetle ve dualarla anıyoruz.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 TEmmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Şehitlerimizin kalbimizde yaşamaya devam etmekte bugün bizlerle demokrasi nöbetini sürdürmektedir. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir. Bu vatana ihanet edenler, kesinlikle bir gün şamarını yer.

Herkes gönlünü ferah tutsun, bir kurtuIuş savaşı daha kazandı bu millet 15 Temmuz’da

Allah'a şükür ki darbelerin susturduğu ezanlardan, ezanların susturduğu darbeyi görebildik.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

249 Şehit daha 249 çift göz daha kapandı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 249 baba daha ağladı evladına.
Bu milletin külüne üflesen altından iman çıkar. Prof. Dr. Necmettin Erbakan #15TemmuzuUnutma

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

" Dünyanın hiç bir yerinde kendi selasına koşan böyle Aziz bir millet göremezsiniz... #15TemmuzDestanı

Bazen sela'lar, bir ölüm habercisi değil, Bir dirilişinde habercisi olabiliyor.#15TemmuzDestanı

Yürüyüşün ölümü korkutur yiğidim... Bir değil bin defa minnettarım... #15TemmuzDestanı

Unutmadık unutturmayacaz #15TemmuzDestanı korkmadan ölüme yürüyen bu vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimizin ruhu şad olsun ailelerine Allah sabır versin...

249 Şehit daha 249 çift göz daha kapandı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 249 baba daha ağladı evladına.

Bugünlerimizin yeniden dizaynı için, O gün yorgun düşen tüm bedenlerin yastıkları ağaçtan, döşekleri taştandı!..

Şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

19-07/15/0.jpg

Vatan size minnettar! #15Temmuz, bizim milli irade ruhumuzdur... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

19-07/15/1.jpg

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu

19-07/15/4.jpg

Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır” Millet ve memleket için göğsünü siper edenlere; rahmet, minnet ve şükran ile... #15Temmuz Mehmet Özhaseki

19-07/15/2.jpg

Anadolu’nun kapılarını açan Alparslan’ı, en zor zamanda Osmanlı'yı ayakta tutan Abdülhamit’i, Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı Mustafa Kemal’i rahmetle yâd ediyorsak, bugünün kahramanlarının ismi de tarihe altın harflerle yazılacaktır. #15Temmuz’u kimseye unutturmayacağız! Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı

 19-07/15/3.jpg

 DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN