Erdoğan-Destici görüşmesi sona erdi

Erdoğan-Destici görüşmesi sona erdi

Dün Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Merkezi'nde Mustafa Destici'yi ziyaret etti. İkili arasındaki görüşme saat 14.10 gibi başlayan görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret ediyor. Erdoğan'ın saat 14.05'te parti binasına gelmesinin ardından başlayan görüşme saat 15.15 gibi sona erdi.

6668295.jpg

CUMHUR İTTİFAKI'NI ZİYARET EDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün de Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Genel Başkan Fatih Erbakan ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrası açıklama yapan Erbakan, Cumhur İttifakı'na ilişkin, "6'lı bir kaosa ülkemizi teslim etmeme adına milli bir adım attık." dedi.

6668297.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN